stone of blessing

Questy jakie przyjdzie nam wykonać w Bloodymare.

stone of blessing

Postprzez fistuch Marzec 27th, 2010, 7:45 am

siema, mam 2 questy od agenta "stone of blessing" i 2 podobny (nie pamietam nazwy) jest napisane w 1 ze mam zdobyc 1 stone of blessing z Koont'a a w 2 ze mam zdobyc jakis clear sand czy pure sand ze scout Koont, wbilem ponad 150% bijac te moby i nic nie droplo, a na innej stronie znalazlem informacje ze te questy sa zle przetlumaczone wiec czy wie ktos jakie moby trzeba zabic do tych questow?
fistuch

Dołączenie: Marzec 27th, 2010, 7:42 am

Re: stone of blessing

Postprzez Khazaad Marzec 27th, 2010, 5:11 pm

Te questy to Stone of blessing i Sand from the Coast. Wg. moich informacji itemki dropią z Koontów (blessing stone) oraz z Koont Chiefów (Pure sand). Te mobki można spotkać na Lux Beach na południe od Nova Lux. Być może lokacje na której ubijałeś mobki była zaliczana do mapy ogólnej (Parness) i dlatego nie mogłeś wydropić. Możliwe, że miałeś po prostu pecha.
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas."
~Fryderyk Nietzsche
Khazaad

Dołączenie: Marzec 9th, 2009, 3:26 pm
Miejscowość: Poznań

Powróć do Zadania

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

TOP50 - Toplista: Gry Internetowe
Xbox 360 Live WoW polska Stargate Worlds World of Warcraft pre paid Star Wars the Old Republic