Kilka pytań.

Rozmowy o klasach: Rogue, Soul Hunter, Shadow Runner, Assassin, Defiler i Dominator.

Kilka pytań.

Postprzez NoBloodNoFun Kwiecień 27th, 2010, 6:21 pm

Z tego co przeczytałem to w grze wprowadzono zmiany, więc mam kilka pytań odnośnie tych zmian, jak i rasy kruxen`a
1. Gdzie mogę znaleźć aktualne bulidy w których przedstawione jest jak rozdawać staty oraz punkty skili (pomijając forum z playrequiem.com) ?
2. Czy rogue -> assasin i shadow runner są mile widziane w party? jak idzie PvM i na PvP? jak jest z defem i dmg?
3. Soul hunter -> defiler i dominator, coś o tych jobach, jak jest z defem i dmg? mają jakieś szanse z większą grupą moobów? jak na PvP?

to jak na razie tyle, niedługo zacznę grę i muszę wiedzieć w co się pcham :D
dziękuję za odpowiedzi
i pozdrawiam :D
NoBloodNoFun

Dołączenie: Kwiecień 23rd, 2010, 5:56 pm

Re: Kilka pytań.

Postprzez Khazaad Kwiecień 28th, 2010, 1:43 pm

o które zmiany chodzi? Proszę o sprecyzowanie.
1. http://www.requiendium.com/
2. Raczej nie ma problemów z PvE. Co do PvP to są niemile widziani w drużynie przeciwnika :P
3. Jako magowie nie mają zbyt wiele defa. Dmg jak na klasę magiczną przeciętny, ale za to nadrabiają licznymi klątwami (defiler) lub summonami (dominator).
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas."
~Fryderyk Nietzsche
Khazaad

Dołączenie: Marzec 9th, 2009, 3:26 pm
Miejscowość: Poznań

Postprzez NoBloodNoFun Kwiecień 28th, 2010, 6:07 pm

zmiany, no chodzi mi o to że z requiem: bloodymare zmieniono na requiem: memento mori, i pod czas tych zmian pozmieniano skile, questy i takie tam, nie wiem dokładnie co. ale z tego co czytałem, tak to zrozumiałem :)
NoBloodNoFun

Dołączenie: Kwiecień 23rd, 2010, 5:56 pm

Postprzez Khazaad Kwiecień 29th, 2010, 9:31 am

W takim razie podałem dobrego linka. Kalkulator jest pod Memento Mori.
"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas."
~Fryderyk Nietzsche
Khazaad

Dołączenie: Marzec 9th, 2009, 3:26 pm
Miejscowość: Poznań

Powróć do Kruxena

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

TOP50 - Toplista: Gry Internetowe
Xbox 360 Live WoW polska Stargate Worlds World of Warcraft pre paid Star Wars the Old Republic